Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

Партньоство

Уважаеми Колеги,

 

КАФЕ

Към настоящия момент фирмата ни Трипинг  ЕООД е официален представител  на няколко от най-значимите световни компании в съответните области. Основен дял на дейността ни заема вноса, маркетинга и дистрибуцията на горещи напитки- кафе, чай,  горещ шоколад, както и машини, съоръжения и аксесоари за приготвянето им,  добрата презентация и професионално предлагане . Днес ние сме истински горди с портфолиото  си, което ни позволява да предложим комплексна и завършена услуга на нашите клиенти. Компаниите, които представляваме в България,  сами по себе си се приемат като „законодатели” в глобален мащаб, което ни дава прекрасната възможност да се учим на най-доброто от най-добрите и също така да сме в  течение на световните тенденции и  иновации, което безспорно ни прави силно конкурентни  в този динамичен бранш. Въпреки това ние знаем и твърдо вярваме, че за да имаме трайни успехи  трябва да имаме добри партньори . Изграждането на трайни търговски взаимоотношения за нас е от първостепенно значение, което предопределя и политиката ни по отношение на маркетинга  и дистрибуцията  на предлаганите от нас марки .

 
 

За да улесним потенциални търговски преговори и респективно отношения, бихме искали накратко да изложим основни параметри на маркетинговата ни стратегия,  които кореспондират както с  характера и спецификата на предлаганите от нас брандове, така и с основни принципи на фирмата ни. На първо място ние смятаме, че в бизнеса наред с прагматизма, трябва да има морал и коректност и в този смисъл бихме искали да имаме не само партньори, но и съмишленици. За нас е важен постоянния и траен, може би по-бавен растеж, базиран на качество на стоките и услугите, който предлагаме и респективно на доволни  крайни клиенти. В този смисъл не толерираме зачестилите порочни практики, които не почиват на коректни прагматични търговски взаимоотношения, а на безпринципно събиране на такси, бонуси и др. независимо дали става въпрос за субекти от ХоРеКа или от Ритейл канала.

 

Според същността на марките, които предлагаме,основни параметри и канали за продажби са:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

кафе

За Caffe Vergnano


 
 

ХоРеКа канал

 

Caffe Vergnano е една от най- разпознаваемите и популярни италиански марки кафе в ХоРеКа канала в глобален мащаб. Марката предлага две основни линии еспресо, шварц кафе и горещ шоколад, които могат да задоволят и най- високите изисквания на професионалните клиенти.

 

Линията Espresso 1882 Cristal е шедьовъра на компанията, опакован в 3 кг. прозрачен бункер, по случай 120-та годишнина от създаването на Vergnano. Този бленд бързо се превърна във визитна картичка на най- елитните хотели, ресторанти и кафенета по света. Линията е придружена с ексклузивна елегантна черна серия посуда  и рекламни материали. Лесно разпознаваеми от клиентите, те придават допълнителен стил и класа в дадено заведение.

Класическата  линия включва пет уникални смеси, опаковани в еднокилограмови опаковки, придружени с ексклузивна бяла серия посуда и рекламни материали.

Линия Шварц кафе- Два вида еднокилограмови опаковки мляно кафе, предназначено за предлагане на блок маси в първокласни хотели. Тази линия може да промени наложеното мнение, че шварц кафето на блок масата е лошо и да създаде приятното усещане на удовлетвореност от богатата закуска на клиентите.

Горещ Шоколад Vergnano- Това е автентичната оригинална рецепта на горещия шоколад, който през 1678 г. с Указ на Кралицата е разрешен да се продава в провинцията Торино и в последствие е провъзгласен за „Напитка на боговете”.

Комплиментите Vergnano са по- скоро произведения на сладкарското изкуство, отколкото досадните марципанчета,  които сме свикнали да получаване с чашата си кафе.

Професионалната концепция Бар на Caffe Vergnano е предназначена да отговори на най- високите изисквания на хотели, ресторанти и заведения във високия клас. Наред с перфектната чаша еспресо, марката е символ на престиж и класа и в голяма степен подчертава  и затвърждава модното статукво на дадено заведение.

Фирмата ни предоставя на своите клиенти първокласно оборудване и сервиз.

 

   Ритейл Канал

Caffe Vergnano предоставя на потребителите възможността да се докоснат до съвършеното италианско кафе дори и в дома си. Според личните предпочитания клиентът може да избере опаковки от 250 гр. от няколко вида смляно кафе, подходящо за домашни еспресо машини и традиционни кафеварки мока, богат избор от моно дози (чалди) и кафе на капсули, кафе на зърна в еднокилограмови и 250 грамови опаковки, вариращи от уникални смеси арабика и робуста до 100 % чиста арабика.


 

  Офис Системи

В това отношение Caffe Vergnano предлага разнообразие от възможности, включващи както различни видове моно дози (чалди), така и патентованата система на Caffe Vergnano- капсули, която включва богат набор от кафемашини на марките Capitany, Capsy. Системата предлага 5 вида висококачествено кафе и изобилие от чай, млечни и други кафе специалитети.

 

  Точки на продажби

Националните вериги хипер и супер- маркети, регионални вериги супермаркети, магазини за кафе и чай и всички професионални клиенти, поддържащи в портфолиото си първокласни марки кафе.

 Хотели ресторанти и кафенета ,които желаят да отговорят на най-високите изисквания на своите клиенти.

 

 Дистрибутори

Търговски фирми, добре позиционирани на регионално ниво, поддържащи в портфолиото си премиум продукти, обслужващи както ХоРеКа, така и Ритейл канала.  Фирми, занимаващи се с доставка на кафе и кафе системи за офиси и магазини.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

            Чай Newby of London

 

 

            ХоРеКа канал

 
Последните години  Newby of London е безспорно най- високо оценената премиуммарка чай, горд носител на безпрецедентните 65 награди Grate taste, които се приемат за „Оскарите”  за фини храни и напитки.

С оглед бурното развитие на чай културата  и нарастващото търсене на първокласни марки чай, Нюби предлага възможно най-добрите решения за професионалните клиенти- над 200 вида селектирани ръчно брани чайове от най-добрите чаени градини в света. Марката е абсолютен лидер в ХоРеКа канала по отношение на елитния клас хотели, заведения и ресторанти, известни по света с чаените си царемонии и най- добрите чаени листи. Newby предлага пълен набор от аксесоари за съхранение и презентация на първокласните си продукти, като отговаря на най- високите изисквания на клиентите си в ХоРеКа канала.

 

 Ритейл

Нашите изискани чайове се предлагат в множество разфасовки, които отговарят на всяко предпочитание на клиента- чай в пакетчета, на листа,  в различни грамажи и опаковки, лимитирани серии чайове , редки видове чай, произведени в малки количества в глобален план! Нюби предоставя и прекрасна възможност за продажба на насипни чайове в магазините с гарантиран и ясен срок на годност,  предлагайки всички основни видове чай в професионални кетъринг опаковки от 150, 250 и 2x250 гр., топлинно запечатани в защитена среда,  опаковките са от пресовано алуминиево фолио което в пълна степен запазва свежестта и качествата на чая. Фирмата предоставя и специалните си презентационни кутии за съхранение, след отварянето на пакета, както и  брандирани пакетчета от пресовано алуминиево фолио за продажба на насипен чай.   

 

Точки на продажби

Националните вериги хипер и супер- маркети, регионални вериги супермаркети, магазини за кафе и чай, магазини за хранителни стоки, аптеки.
Хотели ресторанти и кафенета, които желаят да отговорят на най-високите изисквания на своите клиенти.

 

Дистрибутори

Търговски фирми, добре позиционирани на регионално ниво, поддържащи в портфолиото си премиум продукти, обслужващи както ХоРеКа, така и Ритейл канала. 


Google+