Затвори

изтеглен файл (1)
Време е за истинско кафе! Време е за Espresso 1882!

Независимо дали притежавате кафе машина *Nespresso® или вече сте се сдобили с новото дизайнерско бижу “TRE” на Caffe Vergnano, вече имате достъп дори във вашия дом или офис до толкова добро еспресо, колкото в най-добрата италианска кафетерия.
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯ КОРПОРАТИВЕН САЙТ НА СИСТЕМАТА  ESPRESSO 1882 >>>

За нас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фирмата ни  "Трипинг"  ЕООД е създадена  2002 г.  със седалище в гр. София. Основната дейност на Компанията е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на българския пазар на първокласни продукти от водещи световни марки. Днес ние сме наистина горди с портфолиото на компанията ни, както и че сме представители на някои от най- значимите световни фирми, лидери в своите браншове.

 

Имаме привилегията да сме официален представител на:

 

1. Caffe Vergnano- най- старата италианска и една от най- значимите компании в  световната кафе индустрия;

 

2. Newby of London-Абсолютният лидер в производството на първокласни гурме чайове;

 

3. Elektra SRL- Италианският производител за който се приема, че създава „Ролс Ройса на кафемашините”;

 

4. Grimac- Най- големият италиански производител на резервни части за кафемашини и производител на висококачествени кафе- машини;

 

5. Metallurgica  Motta- Високо- технологичният италиански производител на дизайнерски бар- аксесоари и такива за дома. Марката стана изключително популярна като „Изборът на Световните бариста шампиони”.

 

6. Ilsa- Италианската Компания, произвеждаща  най- висококачествените и стилни кафеварки, барово оборудване и стоки за бита.

 

7. Puly Caff- Италианския производител на най- висококачествените почистващи препарати за кафемашини, кафеварки и кафе оборудване.

 

8. Sambazon  INC-  Американската Компания глобален лидер в производството на Органичен Сертифициран Акай и Акай бери продукти (Сокове, енергийни напитки, хранителни добавки). www.acaiberry-bg.com

 

Ценности

 

Ние вярваме в морала в бизнеса. Смятаме, че без почтеност не може да има трайни успехи. Това наше убеждение ни даде възможността да партнираме с водещи световни и български компании.

 

Партньори

 

Естествено нашите Клиенти и Партньори са на първо място. За нас е изключително важно да отговорим на изискванията на клиента, независимо от мащаба му.

Към настоящият момент партнираме с водещи вериги хипер и супермаркети- Метро Кеш & Кери, Карфур, Хит Маркет, Магазини Европа, Т-Маркет, както и с огромен брой по- малки магазини и елитни заведения и хотели в цялата страна.

Наши партньори по отношение на аптечната мрежа са Софарма Трейдинг и Либра АД.

Основен логистичен партньор на фирмата ни е „Бултранспорт Лоджистикс”.

                                                                   


Google+