Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Caffe Vergnano представя кафе капсули, съвместими с NESPRESSO® (НЕСПРЕСО) -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

09 Авг 2011

Caffe Vergnano представя кафе капсули, съвместими с NESPRESSO® (НЕСПРЕСО)

 

 

 

кафе капсули.верняноCaffe Vergnano представя новите си кафе капсули, съвместими със системата  NESPRESSO®

 (Марката NESPRESSO® не е собственост на Кафе Верняно или други свързани компании.)

Кафе Верняно лансира Èspresso: нова линия капсули, предназначени за дистрибуция в супермаркетите и съвместими с всички НЕСПРЕСО кафемашини, които се продават в момента. Първоначално включените пазари за продажба са в Италия, Швейцария, Франция, Испания и Португалия.

С концентриране на  проучвания и умения,   Èspresso  капсулите са първите кафе капсули в Италия, които превръщат традицията в съвременен ключ и представят едно ново преживяване, 100% „произведено в Италия”. Резултатът е висококачествен продукт с непогрешим аромат, който носи със себе си цялата страст  и удоволствие от перфектното еспресо от Кафе Верняно за всекидневна употреба във Вашия дом.

Това е нова продуктова линия, която обхваща четири разновидности. Представя напълно нови референции за сегмента, комбиниращи уменията на легендарната  Компания от Торино със съществуващите нови технологии в един продукт.  

 Èspresso е уникален по своята същност продукт- той обединява качеството на „Направено в Италия” с опазването  на околната среда.

Кафе Верняно Капсулите ограничават влиянието си върху околната среда, тъй като те са направени от биоразградима пластмаса в съответствие с Европейската Директива 94/62/СЕ. Спазва се ISO 14855 метода за тестване.  Кафе Верняно капсулата е направена да бъде общ биоразградим отпадък.

Капсулите са плод на партньорството с Mocchiavelli, Италиянската Компания с дългогодишна традиция в производството на пластмаса, които работиха с Caffe Vergnano върху патента за предходната системата кафе капсули и за Биоразградим материал.

 

 Èspresso  ще бъдат налични в основните вериги супермаркети. Това решение беше взето с цел да направи отличните продукти на Caffe Vergnano още по- достъпни за клиентите, без да ги задължава да посещават бутикови магазини или да поръчват продуктите по Интернет.

Продуктът предвижда два ключови момента- първата фаза представлява разпределението на капсулите в най- ключовите супер и хипермаркети в цялата страна, докато втората фаза, насрочена за Ноември, предвижда представянето на пазара на марковите машини  Èspresso.

Кафе Верняно работи по проекта за кафемашините с Polti, водеща в сектора компания, която ще произвежда  Èspresso  машините, които ще бъдат налични в най- добрите супер и хипермаркетите за електрически уреди.

 

Линията

 Èspresso  ще бъде налично в четири разновидности: Arabica, Cremoso, Intenso и Decaffeinato. Всяка кутия съдържа 10 индивидуално пакетирани кафе капсули за да се запазят непокътнати аромата и качеството на продуктите.

Изключителните опаковки са направени за новата линия,  затвърждаващи елегантния имидж на Компанията и показващи нейната ангажираност за опазване на  околната среда, благодарение на логото „Caffe Vergnano за околната среда”, което уведомява клиентите, че опаковките са произведени от рециклирана и рециклираща хартия, докато кафе капсулите са направени от 100% биоразградима пластмаса (патентована).


Контекст на пазара

Новият продукт е направен следвайки прецизен анализ на сегашните трансформации в разделянето на кафе пазара (на монодози и капсули), който е подложен на значителна експанзия.

NESPRESSO®  , създадена през 1986 г, в момента е световен лидер на пазара, със среден ръст на  продажбите от около 30.00% от 2000 г.

Лидерството на NESPRESSO® бранда е базирано на дистрибуцията на кафемашини (около 350 000 в Италия), които могат да бъдат използвани единствено с капсули на същата марка, дистрибутирана в бутиците, носещи същото име и в Интернет.

Възможностите

Кафе Верняно е първата Италианска Компания, която предлага капсули, съответстващи с НЕСПРЕСО  машините, комбиниращи високо качество с лесния достъп до продукта, предназначени за дистрибуция в супер и хипермаркетите.

Èspresso  има за цел да задоволи нуждите на специфичния, разрастващ се клиентски сектор, подчертавайки традицията и опита с възможностите за ефективен отговор на новите пазарни тенденции.


Обратно в новините

Google+