Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Кафе Верняно печели Европейските бизнес награди с проекта си Espresso 1882 -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

02 Sep 2013

Кафе Верняно печели Европейските бизнес награди с проекта си Espresso 1882

Легендарната Компанията от Торино е наградена за иновацията и успехите си за бизнес идея. Кафе Верняно печели Европейските бизнес награди на национално ниво и ще представи Италия на международното състезание, което ще стартира Ноември месец.
 

Европейските Бизнес Награди са едно от най-престижните състезания на стария континент, което награждава компании, присъстващи на международната сцена, за успехи на бизнес идеи, нива на бизнес иновации и поддържащи устойчиви политики. Целта на състезанието е да награди отличните постижения, но също така и да покаже историческите примери на успешните бизнеси, които могат да бъдат вдъхновение за други Европейски Компании. Основната цел е да се допринесе за споделянето на идеи, диалог между компаниите и подкрепа на европейския печеливш бизнес модел.
 

Caffe Vergnano S.p.a е избрана за пример за управленски постижения, за вниманието си и грижата към клиентите, както и за огромния успех на проекта Espresso1882, лансиран през Септември 2011 с представянето на капсулите, проектирани за широка дистрибуция, уникален пример за италианския пазар, и съвместими с Espresso1882 кафемашините и с Citiz, Pixie, Essenza, Lattissima, U и Maestria кафемашини за домашна употреба на бранда Nespresso®*.
 

Днес Espresso1882 е наистина цялостна система, за да получите перфектното еспресо у дома си. Брандът е създаден от желанието да се интерпретира традицията на кафето в съвременен стил, за да се предостави на клиентите автентично италианско еспресо.


Espresso1882 е резултат на научни проучвания, продължили повече от 3 години, и представя много повече от продукт. Той олицетворява цялата същност, която характеризира  компанията за 130 години.


„Ние сме много горди от тази първа награда” казва Каролина Верняно, Експорт Мениджър и Мениджър на проекта. „Най- задоволителния аспект за нас е да виждаме, че нашия „изцяло италиански” проект далеч надхвърля границите на нашата страна, заставайки на чуждестранния пазар на високо- иновативно и качествено съдържание”

 

*Nespresso не е марка на Caffè Vergnano S.p.a. Италия или други свързани компании


Обратно в новините

Google+