Затвори

изтеглен файл (1)
Време е за истинско кафе! Време е за Espresso 1882!

Независимо дали притежавате кафе машина *Nespresso® или вече сте се сдобили с новото дизайнерско бижу “TRE” на Caffe Vergnano, вече имате достъп дори във вашия дом или офис до толкова добро еспресо, колкото в най-добрата италианска кафетерия.
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯ КОРПОРАТИВЕН САЙТ НА СИСТЕМАТА  ESPRESSO 1882 >>>

13 Юни 2011

Новата „Перла” в безкрайният списък с елитни клиенти от ХоРеКа канала на Caffe Vergnano е един от най-скъпите и елитни хотели в света 5 звезния Кемпински Катар

 

кемпински в катар-кафе верняноДоха: Caffe Vergnano си партнира с "Кемпински”  Доха, за да бъде отговорено  по най-добрият начин на високите изисквания на гостите на луксозният хотел.

Caffe Vergnano е основана през 1882 г. в Торино, Италия и оттогава е нарицателно за добрият италиански вкус и символ за любителите на кафето по целия свят. В Катар марката се предлага  в най-изисканите и елитни заведения, ритейл продуктите на Верняно  са предпочитани от любителите на кафето и могат да бъдат намерени във всички добри магазини.

Гостите, пребиваващи в Кемпински, ще имат възможност да се насладят на Caffe Vergnano във всички апартаменти на хотела, чрез патентованата система кафе капсули и елегантните кафе машини с логото на марката. Caffe Vergnano  ще се предлага и в СПА и Уелнес зоната, както и в лоби баровете, V.I.P салоните и ресторантите. Естествено предпочетения бленд е шедьовъра на компанията Еспресо 1882 Кристал.

Кафе Верняно се разпространяват в Катар от Mezen International, член на Ал Ясим Груп.

 

Източник: The Peninsula

 

Обратно в новините

Google+