Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
НОВИЯТ FIAT DOBLO СТАВА КАФЕНЕ НА КОЛЕЛА ! -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

16 Авг 2011

НОВИЯТ FIAT DOBLO СТАВА КАФЕНЕ НА КОЛЕЛА !

 


кафе фиат

 Caffe Vergnano, съвместно с FIAT реализираха новаторски проект, в който новият Фиат Добло става истински кафе магазин на колела. Идеята е разработена от дизайнерският отдел на Caffe Vergnano   и превръща „Fiat Doblo” (ван на годината  2011г.) в пътуващо кафе шоу. Визията е в унисон с бутиковия стил и имидж на легендарната кафе компания от Торино. Черен на цвят с логото на Кафе Верняно от двете страни. Интериорът е уникален и включва най-доброто от съвременната кафе технология,оборудването от кафе машина и кафе мелачка е на елитната Италианска марка ELEKTRA която се приема за „Ролс Ройса на кафе машините”.

 

Новият модел, ще се използва от FIAT и CAFFE VERGNANO за различни поводи, панаири, презентации и  други събития в Италия и по света. В Германия той вече направи своя  дебют на търговското изложение в Хановер .

 „Нашето партньорство с Фиат  е пример за тясно сътрудничество между двете компании, които макар в различни области, са направили и правят толкова много за международното признание на "Произведено в Италия". "Новият FIAT DOBLO ще бъде посланик на доброто Италианско еспресо и постиженията на Италианската автомобилна индустрия по света.”-заяви Енрико Верняно (мениджър продажби на  Caffe Vergnano).

 

Обратно в новините

Google+