Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Новият кафе ресторант Vergnano 1882 в Сан Диего Калифорния -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

07 Юли 2011

Новият кафе ресторант Vergnano 1882 в Сан Диего Калифорния

 

                                        кафе верняно в калифорния сащ

След Пето авеню в Ню Йорк отваря врати новият кафе ресторант Vergnano 1882 в Сан Диего Калифорния.

Една от най-елитните и  утвърдени марки в Европа, създадена  в Италия в края на ХIХ век, еспресо- специалистите  Caffe Vergnano откриха в Hillcrest Сан Диего последния кафе ресторант от елитната верига.Vergnano e  кулинарен еквивалент на Moto Guzzi- те  представляват италианска кухня и култура в САЩ. Интериорът се характеризира  с черна кожа светло дърво в  модерен и градски стил.

Персоналът  е завършил бариста академията  на Caffe Vergnano в Торино , служителите са обучени от италианските експерти в грижите за създаването на перфектното еспресо. Забележителен акцент, характерен за ресторантите Верняно по света е легендарната кафе машина Elektra с три групи напълно хромирана. Целият процес, от смилането на кафето до сервирането, е методично изработен  с цялата тежест на дружеството ползвайки 129- годишният кафе верняно в сан диегоси опит  в производството на  първокласно кафе. Поръчка на обикновено еспресо е преживяване само по себе си,  това идва от стила  и подхода на Caffe Vergnano да представи  италианското кафе-  всяко еспресо се сервира с малка чаша вода за почистване на небцето преди дегустация..

Caffe Vеrgnano предлага селекция от сутрешни  и следобедни сладкиши, които придружават кафе специалитетите, основното меню предлага изискан избор за обяд и вечеря, включващ супи, салати, предястия и в духа на Италиански вкус, лазаня, паста спагети и много други кулинарни изкушения.  Не се предлага WiFi - под предлог, че заведението  трябва да бъде място за  социализация - атмосферата на Caffe Vergnano се различава от другите заведения. Той е дестинация за кафе ритуал, а не  удобна алтернатива на службата. В крайна сметка, Caffe Vergnano е сериозен претендент за място предлагащо най-добрата чаша кафе в града и едно нещо е сигурно- това не е просто още една кафе верига.

 

Източник: Щатската Преса

 

Обратно в новините

Google+