Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Почистващи препарати за кафемашини PULY CAFF-Пътя към отличното еспресо. -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

13 Nov 2011

Почистващи препарати за кафемашини PULY CAFF-Пътя към отличното еспресо.

 

почистващи препарати за кафемашини puly caff Новият партньор на фирма Трипинг ЕООД е италианската компания Asacimici Group.
Компанията е световен лидер в производството на почистващи препарати за хранителната индустрия. Предмет на новото партньорство между двете компании ще бъде вноса и дистрибуцията на най- добрите марки в света почистващи препарати за кафемашини и друга домакинска техника -Puly Caff и Puly Milk.
Марката Puly Caff е безспорният световен лидер в кафе индустрията по отношение на грижите както за професионалните кафемашини, така и за домашните такива. Това е цялостна патентована концепция биодеграденти, които осигуряват качествена грижа и хигиена за еспресо машини на всеки етап от технологичния процес. Различните препарати Puli Caff, Puly Milk и Puly Cleaner, както и професионалния Calcinet, решават ефективно и безопасно проблемите с натрупването на котлен камък и варовик, осигуряват пълно почистване на групите, портфилтрите и цедките на професионалните и домашни кафемашини от наслагвания от кафе. Puly Milk се използва за премахване на остатъци от мляко, млечни протеини от автоматични капучинатори, стиймъри на кафемашини и професионални бариста аксесоари. С оглед бурното развитие на супер-автоматичните кафемашини- роботи, е разработен и продукта Puly Caff Plus калибровани таблетки от 1 гр. и 2.5 гр., специално предназначени за почистващите програми на пълните автомати.
Продуктите Puly Caff и Puly Milk са сертифицирани по NSF International, като всички суровини за производството са сертифицирани по FDA- администрация по храни и лекарства, което гарантира изключително мощно действие и пълна безопасност при използването им. Редовната употреба на продуктите гарантира отлично качество на кафето и дълъг живот на оборудването, независимо дали става въпрос за професионални или домашни кафемашини.

Обратно в новините

Google+