Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Вечер на модата в Милано от списание Vogue (Vogue Fashion Night Out) -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

08 Авг 2011

Вечер на модата в Милано от списание Vogue (Vogue Fashion Night Out)

кафе,миланоНа 8-ми Септември предстои едно от най-грандиозните модни събития , организирано от Vogue Италия , в сътрудничество с Община Милано.  Целта е да се събере модния елит,  създавайки уникална възможност да се срещнат  дизайнери и ключови фигури от света на модата с широката публика.

Една специална вечер за жителите и гостите на Милано, наситена с събития, ексклузивни партита и ревюта, които ще оживят  главните улици: Via Montenapoleone, Via Manzoni, Via della Spiga в Corso Venezia, и Brera по който ще звучи  класическа музика, джаз и DJ компилации на известни изпълнители .

Главните герои естествено ще бъдат   най-важните модни марки от Armani до Zegna , от Moschino до Tod’s, най-известните бутици и дизайнери включително Banner, Biffi, Pupi Solari, 10 Corso Como, La Rinascente, Coin и Excelsior-I. В допълнение, магазините ще удължат работното си време до 23.30 часа.

Сред спонсорите са Campari като официална напитка на събитието;   Lancia, които ще покажат някои от новите модели Lancia Ypsilon близо до Via Montenapoleone.

Дори легендарната компания  Caffe Vergnano  ще демонстрира  превъзходството на Произведено в Италия с дегустации в бутиците и откритите форуми , за да се даде възможност на гостите и участниците да опитат новата система кафе капсули   E'spresso: новите екологично чисти италиански еспресо капсули съвместими със системата Nespresso.

Кафе Верняно е сладко и завладяващо  удоволствие, което е част от италианската ДНК.  Вкус предоставен от  на най-добрите в бранша, така че те просто не могат да бъдат пропуснати от Vogue Fashion Night Out, защото тази година , повече от всякога, акцентите са  „Произведено в Италия” и съвършенство. Ето защо, за да се отрази италианският стил, закономерно е участието на Caffè Vergnano, историческата компания от Торино, която произвежда,"черното злато"от 1882 година .

 

Източници:


Moda e style

Vogue

 

 

 


Обратно в новините

Google+