Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
ЧАЙ NEWBY-Богат избор от чай на листа,чай в пакетчета и аксесоари за чай. -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

КОНЦЕПЦИЯ

 

 

Асортиментът на Нюби

Нашите изискани чайове се предлагат в множество разфасовки. За повече информация изберете вид чай от различните ни категории и ще можете да видите различните разфасовки, в които се предлага.

 

Луксозни метални кутии-Само наистина изключителните чайове стават част от луксозната гама Имперски, Кралски и Премиални чайове Newby. Луксозните чайове Newby се пакетират в опаковки по 100 или 50 грама чаени листа, вакуумирани във фолио.

 

Чай на листа в метални кутии-  Чайовете,които се продават в метални кутии се избират заради нежните им, тънки листа, и разбира се, чудесен вкус, които ги  превръщат в  първокласна напитка. Всяка кутия съдържа 125 грама чай на листа, вакуумирани във фолио.

 

Чай на листа в картонени кутии- Чай на листа Newby се прави от най-хубавите чайове в най-добрия сезон, като листата се избират заради характерния си вкус и отличен аромат.Всяка кутия съдържа 100 грама чай на листа, вакуумирани във фолио.

 

Чай в пакетчета- Когато избираме по-малките листа чай, от които се прави чаят в пакетчета, ние в Newby се ръководим от същите критерии, както и при листата- аромат, вкус, плътност и мекота, както и примамлив светъл цвят на чая. Всички чаени пакетчета Newby се опаковат поотделно във фолио, за да се осигури свежестта им, и се опаковат в картонени кутии по 25 или 50 броя.

 

Специални китайски чайове- Изключителната колекция от редки китайски чайове се запечатват топлинно в предпазни опаковки и се слагат в специални картонени опаковки, което позволява характерния вид на чая да се забелязва през специалния отвор на опаковката, без да се излагат самите нежни листа.

 

Кетеринг Опаковки - За дистрибуторите, Newby предлага широка гама от своите чайове в по-големи разфасовки – топлинно запечатани във фолио (2 пакета по 250 грама) и опаковки за кетъринг (150 или 250 грама).

 

...................................................................................................................................................................................................................................

 
Качество на опаковките

За нас в чай Newby вниманието, което отделяме на това как са опаковани и представени нашите чайове, е естествено следствие от грижливия ни избор на самия чай. Качеството и ефективността на нашите опаковки са основна част от ангажимента ни да снабдяваме нашите клиенти с най-висококачествения чай. Опаковките на Newby са уникални не само със своя дизайн, а също и с високите нива на защита и съхранение, които осигуряват на чая. По този начин сме сигурни, че чайовете ни достигат клиентите  като са запазили цялата си свежест, вкус и аромат. Newby предлага гама от различни разфасовки:

 

Листа чай в метални и хартиени опаковки

Листата чай са опаковани и обработени с топъл печат в специални пликове, направени от пресовано алуминиево фолио, което запазва качествата на чая и осигурява максимално ефективна преграда срещу проникването на въздух и влага. Металните опаковки и картонените кутии на чай Newby са не само атрактивни, а и осигуряват допълнителна защита за цялостта на нежните чаени листа.

 

Пакетчета чай

Пакетчетата чай на Newby са надписани и индивидуално опаковани и запечатани в ламинирани сашета от алуминиево фолио, за да се запази свежестта на всяко пакетче от момента на опаковането му до момента на изпиването му. Отделните пакетчета чай  Newby се опаковат по 25 или 50 броя във висококачествени картонени опаковки, които след това са увити в целофан.

 

Чаени листа в кетъринг опаковки

От повечето ни известни чайове се предлагат специални опаковки от 500 грама. Опаковките са изработени от пресовано алуминиево фолио и са запечатани по средата, което позволява само половината опаковка да бъде отворена наведнъж, за да се намали проникването на въздух при листата. Други видове чай-специалитети се предлагат на професионални клиенти в хартиени, облицовани с алуминиево фолио опаковки между 150 и 250 грама. 

 

....................................................................................................................................................................................................................................

 

Сервиз

  

В Newby ние вярваме, че най- добрия чай изисква най- доброто обслужване и презентация. Клиенти на марката са едни от най- елитните хотели и ресторанти по света,  които осъзнават необходимостта от предлагането на първокласен чай по изискан и елегантен начин. Newby предлага пълен набор от аксесоари за съхранение и презентация на първокласните си продукти, който отговаря на най- високите изисквания на клиентите си в ХоРеКа канала.

Чай Newby предоставя перфектна възможност на търговците на дребно да предложат на своите клиенти изисканата марка както в различни варианти на опаковки (пакетчета и листа), така и насипно, ползвайки специалните презентационни кутии и пликчета Newby от пресовано алуминиево фолио, което запазва свежестта и качеството на продукта в пълна степен.   

 

 


Вижте продуктите
Google+