Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Ползи За Здравето От Първокласният Чай Newby of London -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

ЗДРАВИ С NEWBY

 

 

Добър ли е за мен? Чайовете на Newby са не само вкусни, а и полезни за Вас. Както черните, така и билковите чайове са отличен източник на хидратация, което обяснява защо чаят се нарежда на второ място по консумация в света след водата. Добрата хидратация осигурява оптимален мисловен и физически комфорт.

Чай- Чаят, независимо дали е черен, зелен, от китайския вид оолонг или бял чай,  е естествен източник на флавоноиди, които са естествени мощни антиоксиданти. Антиоксидантите в дневното меню спомагат за засилването на защитата на тялото срещу увреждането на клетките, което може да се причини от свободните радикали. Комбинацията от добра хидратация и стимулиращия ефект на чая също така освежават ума и тялото, ободряват и подобряват концентрацията. В чаша чай има по-малко кофеин отколкото в  кафето или колата, а освен това чаят съдържа и теанин, който има  релаксиращ ефект. Комбинацията от кофеин и теанин стимулира умствената дейност и умението да се концентрираш, като в същото време ви успокоява психически. Освен това, чаят не съдържа калории, ако се пие без мляко и захар, ето защо е добър избор за тези, които следят теглото си. Редовното пиене на чай е свързано с поддържането на здрави сърце и кости. Чаят спомага за хубава кожа и хигиена на устната кухина: флуоридът и танините, които се съдържат в чая, помагат за предпазването на зъбите и за намаляването на плаката. Естествените антиоксиданти в чая осигуряват на кожата защита от ултравиолетовите лъчи и вредите, които те могат да нанесат на кожата. Пиенето на чая спомага за забавянето на стареенето на кожата.

Зеленият чай- Зеленият чай е известен като особено здравословна напитка. Той съдържа повече от простите флавоноиди, наречени катехини. Окисляването, през което преминава черния чай, предизвиква флавоноидите да се превърнат в по-сложно структурираните  теафлавини и теарубигини. Проучванията показват че високата концентрация на катехини е благоприятна за здравето,особено за предпазване от ракови заболявания и подпомага загубата на тегло. Изследванията в тази сфера продължават. За повече информация относно чая и здравето, моля посетете сайта на Съвета за Чай във Великобритания : www.tea4health.com .
Журналисти и лекари: www.teaadvisorypanel.com/              

Съвременните изследвания подкрепят твърдението, че чаят съдържа множество полезни вещества, които помагат на тялото да се излекува и носят чувството на комфорт. Изброяваме няколко типични „здравни“ качества на някои от чайовете ни.

Китайски зелен чай Сенча- Зеленият чай Сенча произлиза от ранно цъфтящите растения, които започват да изкарват пъпки през късния Април или ранния Май, като преди това са спали от есента. Тъмният, лъскав чай Сенча има плоски,подобни на игли листа със заострен връх. Зеленият чай Сенча на Newby съдържа витамини B и С, множество минерали (манган, желязо и калий), флуорид, който защитава зъбите, малко количество кофеин, ароматни масла и полифеноли (за които се знае, че предпазват тялото от сърдечни болести и някои форми на рак). Тъй като чаят е толкова добър в предпазването на тялото ни от остаряване и поява на бръчки, множество големи козметични марки добавят екстракт от зелен чай в много от продуктите си за грижа за кожата.

Жасминов цвят от Китай- Чаят от Жасминов цвят е един от най-популярните в света. Той носи характерния аромат на жасмин, който цъфти през нощта. Този уникален аромат и вкус се получава от жасминовите цветове, които се берат сутринта и се поставят заедно с изсушените големи листа чай, за да могат те да поемат аромата на жасмина. Този процес се повтаря два или три пъти, за да се получи светла на цвят течност с деликатен аромат. Жасминовият чай подпомага храносмилането и помага да се забави усвояването на холестерол в кръвта. Ето защо той е полезен за предпазване от болести на  сърцето и проблеми с артериите, също така е източник на витамин С. И добра новина за тези, които спазват диети- чаша Жасминов чай без мляко и захар практически не съдържа никакви калории. Течността има медено-жълт оттенък и аромат на тропически цветя. Вкусът е нежен и с плодов завършек.

Китайски чай от зелен лимон- Чай Newby от зелен лимон има нежен и свеж аромат, с мек лимонов вкус и е създаден за хората, които искат да се насладят на нещо различно. Според някои чаят пречи на усвояването на желязо от храната ни, но чаят от зелен лимон опровергава това твърдение. Чаят от зелен лимон Newby подпомага  храносмилането и забавя преминаването на холестерола в кръвта. Това го прави полезен за предпазване от сърдечни болести и проблеми с артериите. Този чай е и добър източник на витамин С. Чаят от зелен лимон се консумира без мляко или захар, което означава че той не съдържа никакви калории. Чаят има много бистър, светъл жълтозелен оттенък и лек вкус на  лимон.

Запарка от лайка- Лайката има релаксиращ ефект и ни кара да се чувстваме добре, ето защо обикновено се пие вечер за успокояване и спомага за добър сън. Освен това, лайката подпомага здравата храносмилателна система и съдържа антиоксиданти, които подпомагат естествената защита на имунната система.

Черните чайове Newby- Асамски, Дарджилинг, Цейлонски, Индийска закуска, Английска закуска, Ванилия, Лапсан Сучонг, Ърл Грей, Шоколадов чай, Тропически плодове и чай от цветя. Черните чайове се използват за лечение на проблеми с кръвообръщението от векове, тъй като успокояват и разширяват артериите и по този начин увеличават притока на кръв към сърцето. Пиенето на черен чай, например Асамски, също така увеличава нивото на флавоноиди в кръвта. Това са антиоксиданти, подобни на тези, които се съдържат в плодовете и зеленчуците. Високите нива на антиоксиданти в чая имат способността да спрат оксидацията, която уврежда ДНК и превръща клетките в ракови. Черният чай помага и при проблеми със зъбите и в устната кухина. Чаят съдържа флуорид и е по-добър от антибиотика тетрациклин; бори се с бактериите в устата,които причиняват проблеми с венците и с  плаката, носеща бактериите.

Ментова запарка- Ментата поддържа здрава храносмилателната система и обикновено се пие след хранене, за подпомагане на храносмилането. Пиенето на ментова запарка има успокояващ ефект, подпомага здравословния сън и укрепва естествените защитни сили на организма.

Шипка- Шипките, плодовете на розовия храст, са богат източник на антиоксиданти, които предпазват клетките от уврежданията, предизвикани от свободните радикали. Запарката от шипка подпомага защитните сили на организма и е особено полезен при проблеми с дихателните пътища.

Хибискус- Изследванията показват, че хибискусът помага за поддържането на нормално кръвно налягане и поддържането на здраво сърце. Хибискусът също така съдържа естествени антиоксиданти, които засилват естествените защитни сили на организма.

Ройбос- Чай Ройбос от Южна Африка не съдържа кофеин и е източник на естествени антиоксиданти. Те спомагат за засилването на защитните сили на организма и предпазват тялото от свободните радикали, които увреждат клетките. Пиенето на Ройбос има успокояващ ефект.

Плодовите запарки на Newby- Билковите запарки се правят от частите на изсушени растения като например листа, цветове, плодове, кори, семена и други, които се приготвят като се залеят с вряща вода  по същия начин като останалите чайове, но не се правят от чаеното растение (camellia sinensis). Всички плодови запарки на чай Newby не съдържат кофеин и много от тези растения имат положителен ефект за здравето.


Вижте продуктите
Google+