Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

ГЛОБАЛНО ПРИСЪСТВИЕ

 

 

Като истински лидер формиращ кафе културата по света,  Caffe Vergnano има за цел в още по- голяма степен глобализацията на марката. Запознаването на потребителите с качеството на продуктите Caffe Vergnano е в центъра на стратегията, която е насочена към клиентите и е в съответствие с маркетинговия план на компанията и реномето на фирмата.  За да се осъществи тази цел, се предприемат различни мерки, които да осигурят желания резултат.

Марката е спътник на някои от най- значимите спортни и лайф- стайл събития, участва в големи италиански и световни социални проекти. В рекламните стратегии партнира с други известни марки, сред които Tomtom, Nikon, MSC Crociere, De Longhi, Ramazzotti, Monviso, Vodafone, Kappa и Samsung, спонсорира  десетки световни формати.

 

 

 

Новият Fiat Doblo става кафе магазин на колела

Caffe Vergnano, съвместно с Fiat реализираха новаторския проект Doblo Кафе Магазин на Колела. Идеята, разработена от дизайнерския отдел на Caffe Vergnano превръща новия Fiat Doblo (ван на годината 2011 г.) в истински кафе магазин на колела.  Интериора е индивидуализиран да включи най- доброто от модерната технология за да представи перфектното италианско еспресо. Визията е характерния черен цвят на марката Caffe Vergnano и естествено логото от двете страни на автомобила.      

 

 

 Кутии с характер

Caffe Vergnano отрази характера на трите марки на Фиат- Alfa Romeo, Fiat и Lancia, създавайки първокласни смеси кафе за трите световни марки, които се използват основно на световните авто- изложения.

 

 

 

 

 

 

Световно Първенство по футбол

Caffe Vergnano беше официален спонсор и партньор на Casa Azzurri и пренесе италианската традиция на еспресото в Йоханесбург и Кейптаун (седалищата на италианския национален отбор по футбол).

 

 

 

 

Yamaha Team

Caffe Vergnano е спонсор и официално кафе на екипа на Fiat Yamaha за световния шампионат. За пореден път Caffe Vergnano спонсорира събития с огромна значимост, присъствайки на всяко Гран При, представяйки на гости, журналисти и спонсори изисканите си кафе специалитети.

 

 

 

Made in Eataly

Съвсем логично е, че марката Caffe Vergnano е избрана за партньор в грандиозният проект „0039 Made in Eataly”, който
има за цел да представи на най- взискателните ценители по света най- доброто от италианската кулинария. 0039 е числото, което се е превърнало в символ на Италия по света, от него идва и името на гамата от продукти на Caffe Vergnano, създадена от най- ценните сортове арабика, специално за заведенията на Eataly по света. Връзката между  Eataly и Caffe Vergnano, които са посланици на италианското качество в чужбина е целта да се разпространи традицията на най- хубавото италианско кафе.

 

 

Made in Turin

Разходка из съвършенството. Основните компании в Торино отварят врати за посетителите и туристите на старата столица. Естествено, по отношение на кафето, програмата включва посещение на завода на Caffe Vergnano, наред с Fiat и други индустриални гиганти, като се предоставя възможността на туристите да видят реалността, която е превърнaла Торино в главният град на Пиамонте, а самата провинция- център на съвършенството на световно ниво.

 

 

Fontanafredda

Caffe Vergnano създаде кафетерията ексклузивно за Грил Градината на Fontanafredda. Следвайки философията на Eataly и Caffe Vergnano, структурата на бара е изчислена и направена за да създава, обяснява и предразполага хората да открият вкуса на кафето чрез по- разпространени начини за приготвяне на кафе (Еспресо, Мока, Американско Кафе). Избраното оборудване е най- доброто- Elektra и Alessi.  Храната е възможно най- подходяща, за да подсили вкуса и аромата на кафето в синхрон с различните начини на приготвяне на кафето

                                                                                                                                                    

  

Valtur

В селищата си, които са истински природен рай,  Valtur със своите професионални умения, комфорт и качество, успяват да сбъднат желанията на малки и големи, създавайки им вечни спомени от чудесни почивки. Caffe Vergnano се предлага в цялата верига, за да предостави навсякъде насладата от перфектното италианско еспресо.

 

 

Roberto Rolfo

 Caffe Vergnano е от основните спонсори на младата звезда от Moto GP и Superbike- Роберто Ролфо.              

 

      

 

                                          

Giro D'Italia

Марката традиционно е един от най- големите спонсори на Giro d’Italia, което е най- следеното спортно събитие през годината в     Италия и като истинско традиционно забавление, привлича вниманието на ентусиасти от целия полуостров. Всяка година марката Caffe Vergnano създава лимитирана серия опаковки метална кутия от линията „100% Арабика”, посветена на Giro d’Italia.  Това е колекционерско издание, което човек не може да си позволи да пропусне, ако е фен на колоезденето и хубавото кафе.

 

 


 


Вижте продуктите
Google+