Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

Grimac кафемашини

 

За да създаваш най-добрия продукт  е нужна отговорност, вдъхновение и страст.Само по този начин може да се създаде качествен и надежден продукт. Това е начина, по който се произвеждат машините  Grimac, което позволява качеството и вкуса на кафето да бъде изразено по най-добрия възможен начин. Крайният резултат в чашата е най-важната характеристика на тази марка  . Готовото еспресото е малко произведение на изкуството- то е резултата от трансформацията на кафеното зърно в напитката която обичаме най-много .Постоянното търсене на съвършенство намира израз в огромното внимание към развитие и иновации, резултатът от това са повече от 20 патента и пазар в повече от 50 държави в света, в които се изнасят първокласните  продукти.  

ИСТОРИЯ

Историята на Гримак започва през 60-те години на миналия век, когато компанията навлиза в света на кафето, предлагайки   резервни части и сервиз на основните марки професионални кафемашини, представени на пазара .Тази практика позволява да открият тайните на съвършения процес, водещ до перфектната чаша еспресо. Придобития опит им позволи да създадат  идеалната машина, която в най-голяма степен да подчертае вкуса и аромата на кафето, и в последствие да навлязат  на пазара по възможно най-конкретния начин. Резултатът е, че Гримак е една от водещите компании в Италия. В следствие на огромния си растеж и придобиването на Когеко, фирмата се превръща в акционерно дружество. Всичко това  има за цел по-големи инвестиции в научно изследвани иновации и развитие.

Днес марката- най –големият Италиански производител на резервни части  и един от водещите в производството на кафе машини,  представя на пазара линиите си от професионални и вендинг кафе машини, които по перфектен начин изразяват качеството и аромата на кафето.


Вижте продуктите
Google+