Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

За Професионалистите

 

 

С представянето на автоматичните кафемашини за еспресо (за не експерти: Откакто ръкохватката изчезна), дневното почистване на накрайниците стана още по- важно.

Тази операция е толкова важна, че кафе машината се наложи да се грижи за това автоматично.Правилното почистване на дюзите е едно от необходимите условия, за да се получи добро еспресо. Ето защо Пули Каф създаде продуктите Пули Каф Плюс калибровани таблетки за супер-автомати.

По отношение на професионалните кафемашини, използването на професионален препарат за почистване е меко казано задължително, защото хромираното покритие не абсорбира кафето. Някои баристи нямат навика да чистят частите, които влизат в контакт с кафето, което е грешно, поради което в последствие те не могат да разберат защо вкуса и аромата на кафето са с по-ниско качество.

Неправилното почистване на филтъра и накрайника резултира с изпускането на неприятна миризма, свързана с отпадъчните наслагвания (тъй като кафето е мастно- базирана субстанция) и те остават следи при температури над 90 градуса с негативни последствия за качеството на направеното еспресо.

Когато свалите портфилтъра, използвайте четка, за да елиминирате остатъчното кафе, което се акумулира в поддушовата цедка , гарнитурата и нейните ръбове и повърхност. Още повече, поддушовата цедка на накрайника е състава от 2 части- едната, която може да бъде видяна и лесно почистена и горната вътрешна, която четката не може да достигне. Тази част се цапа също толкова и ефекта е значително влошаване на качеството на кафето.

Ето тук се появява и Puly Caff тайната на доброто кафе, като противник на традиционните обезмаслители на пазара. Благодарение на силната си разтваряща реакция, има способността да елиминира кафените и мазни частици, които се наслагват на душа и по всичките пътища, по които отива водата за да предпази електрическия клапан от загубата на свойствата му и риска от загуба на сигурността. Другият добре известен проблем при кафе-машините е калцификацията и натрупването на котлен камък по водните пътища на кафе машината, а и другите домакински уреди- перални, миялни. Този процес от една страна рязко влошава качеството на кафето, а от друга- може буквално да унищожи оборудването. За този проблем решението е Puly Cleaner Descaler- изключително ефикасния препарат за почистване на варовик и котлен камък, действащ без да уврежда по никакъв начин машините и уредите. За професионалистите препоръчваме продукта Calcinet – доказания лидер в борбата с котления камък- комбинация между отлична цена, мощно действие, 100% защитава гумените уплътнения и металните части на машините и съоръженията.

„Puly Caff тайната на успешното кафе” модулира композицията си през годините (открит 1961 г) чрез адаптиране на нуждите на производителите на кафемашини.  Затова Компанията е толкова горда със своята NSF International сертификация от 2001, със своя P152 протокол гарантира защитата на хромираните повърхности (с които е облицована проливната част) по времето на почистващия процес с всичките приимущества за здравето на нашия страхотен сътрудник и работодател- Г-н Клиента.   

 


Вижте продуктите
Google+