Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Ilza Italy-Барово и ресторантско оборудване -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

За Компанията Ilsa Italy

 

Създадена през 1946 г., Компанията Илза започва дейността си като фабрика за завиване и пресиране на алуминий. Първият продукт на Илза със собствена марка е прословутата Неаполитанска кафеварка. С огромно внимание към технологичното развитие и променящите се нужди на пазара, Компанията започва през 1956 г. производство на изделия от стомана, като за кратко време Илза се превръща в Световен лидер в този сегмент.

Второто поколение на семейството, което поема управлението на Компанията през 1971 г., взима смелото решение за производство на емайлиран чугун. По този начин предлага на своите клиенти огромна гама от най- висококачествени продукти, произведени по най- модерни технологии като в същото време отдава необходимото уважение на традицията. Специално внимание се отделя на международните пазари.

Третото поколение, управляващо Илза, си поставя за главна цел в още по- голяма степан да популяризира марката. За тази цел са наети външни известни дизайнери за създаването на нови продукти, които да отговорят на най- високите изисквания. В момента фирмата е разположена на площ от 14 000 кв.м., от които повече от 8500 закрити. От 1946 г. до наши дни, нишките които свързват Основателя на компанията с настоящите Собственици са традициите, иновациите и вниманието към нуждите на потребителя.

Днес Компанията е символ на италианския стил и качество. Продуктите Илза са неразделна част от баровото, ресторантско и кетеринг оборудване на редица водещи хотели, ресторанти и кафенета по света.


Вижте продуктите
Google+