Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

Барово оборудване,бар и бариста аксесоари.

 

 

Днес повече от всякога първокласното барово и ресторантско оборудване и бар и бариста аксесоарите са задължителни за всяко добро заведение. В условията на огромна конкуренция и бурното развитие на ХоРеКа сегмента до голяма степен успехът на заведението се крие в детайлите. Фирмата ни като представител на двама от водещите италиански производители, предоставя цялостно решение за оборудването на Вашия хотел, ресторант или кафене.

 

БАРИСТА АКСЕСОАРИ

Независимо дали сте професионален барист (барман) или не правите компромиси за пефектното еспресо дори във Вашия дом, бариста аксесоарите са неразделна част от приготвянето на идеалното кафе. Те са толкова важни, колкото добрата марка кафе и висококачествената кафе- машина. Отдавна отмина времето, в което барманът или баристът в дадено заведение разбиваше млякото за капучино в чашата, след което добавяше кафето.  Вече повече от задължително е ползването на т. нар. питчер (или кана за разбиване на мляко). Тук е важно да отбележим огромното значение на качеството на този задължителен бариста инструмент. Ако ползвате евтин тенекиен съд, то по- добре би било да разбивате млякото в чашата. За постигане на отлично качество на млякото за латте напитка от първостепенно значение е питчера да е от масивна неръждаема стомана и с подходящ дизайн, който да позволява равномерното разбиване на млякото.

Температурата на млякото е определящ фактор за качеството на готовата латте напитка.  Това налага използването на професионален термометър, което позволява загряване на млякото до най- добра температура, което от своя страна подчертава вкуса и аромата на напитката. Много баристи се опитват да прецезират на око температурата на млякото, което не винаги се получава. В крайна сметка дори световните бариста шампиони използват термометър.

Тамперът- може би най- важния и ценен бариста аксесоар. Това е така, защото правилното пресоване на кафето е ключа към доброто еспресо. Недопустимо е професионален барман (барист) в дадено заведение да пресова кафето на статичния тъпкач на кафемелачката.  В този случай доброто еспресо е по- скоро резултат на късмет, отколкото на професионална работа. Наред с това подобно действие би направило много неприятно впечатление на всеки клиент с елементарни познания и интереси за приготвянето на еспресо.

Поставката за пресоване на кафе е неразделна част от тампера. Тя позволява правилното фиксиране на ръкохватката и най- оптималния ъгъл на пресоване във филтърната кошница на ръкохватката, което е ключа за добрата екстракция на кафето.

Съществуват още редица ценни аксесоари, които са помощ на бариста като латте арт писалката за ценителите на латте арт; бар шейкърите за приготвянето на различни кафе специалитети; шейкър декораторите; кошчето за отпадъчно кафе и много други.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ

Подобно на бариста аксесоарите, необходими за приготвянето на кафе специалитети, за всяко заведение е нужен набор от професионални бар аксесоари, без които е невъзможно приготвянето на алкохолни, безалкохолни коктейли, както и стилната им презентация.

Фирмата ни предлага голям избор от първокласни най- висококачествени продукти от водещите в бранша италиански  Koмпании Metallurgica Motta и Ilsa Italy SRL.

Наред с професионалните шейкъри, коктейл цедки, лъжици, мерители, при нас можете да намерите необходимите аксесоари за сервиране като ледарници, шампаниери, охладители за вино, шоколадови фондюта, табли за сервиране, специални прибори за деликатеси, посуда за поднасяне на изискани ястия и много други.

 

ПРОФЕСИОНАЛНО КУХНЕНСКО ОБОРУДВАНЕ

В доброто заведение невидимата за клиента част, е също толкова важна, колкото и видимата. В този смисъл, добре оборудваната кухня, висококачествените кухненски съдове и инструменти са задължителни за всяко заведение, претендиращо за добра кухня. Фирмата ни изпълнява поръчки по проекти за професионално обзавеждане на кухни, включващи контейнери за вграждане по зададени размери от първокачествена неръждаема стомана 18/10, професионални кухненски съдове, обслужващи както Европейската, така и Азиатската кухня- тави, тигани, тенджери, професионални рендета, машини за паста, грил тигани, оборудване за блок- маси, посуда, кафе/чай/сок диспенсери и много други.

 

 


Вижте продуктите
Google+