Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/tripping/public_html/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/tripping/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Електронни (дигитални) везни от световните лидери! -Трипинг ЕООД
Затвори

 

РАЗПРОДАЖБА

 

15 % отстъпка на всички налични продукти ILSA и Mottа

За всяка направена поръчка на продукти Илза и Мота ще бъде начислена отстъпка в размер на 15 %

 

HBI Дигитални везни

дигитални везни

 

Фирмата ни Трипинг ЕООД е оторизиран дистрибутор на най- големия световен доставчик на електронни везни, произведени от трите водещи Компании в производството на висококачествени прецизни везни- HBI Technologies.

HBI е Глобална Компания, която специализира в продажбата на най- висококачествените електронни везни и измерителна техника. Компанията стои твърдо зад трите най- реномирани производителя на дигитални везни- My Weigh, Jenningsи ProScale, като притежава изключителните права за продажбата им в целия свят. Продуктите на HBI  (дигитални везни и прецизна измерителна техника) са уникални по своята същност и дизайн. HBI предлага винаги комбинацията от най- високо качество и оригинален и футористичен дезайн. Купувайки електронна везна от HBI, Вие получавате и увереността в качеството на стоките, гарантирано от безпрецедентните гаранции от 30, 20 и 5 години. Това, което прави Компанията No1 в Света, е организацията, която е създадена за гаранционно обезпечаване на всеки техен продукт.

В днешно време електронните везни са един от най- използваните и приложими помощници на човека. Дигиталните везни намират приложение в ежедневието и бита, както за домашна употреба, така и в редица индустрии за професионални приложения. За разлика от всяка друга техника- Аудио, видео, мобилни телефони или компютри- дигиталните везни са нещо, с което никога не бива да се прави компромис! Няма по- безсмислена покупка от тази на безименна евтина електронна везна, с каквито днешно време е наводнен пазара. Подобни продукти могат да служат за играчки на децата Ви, дори за украшения, но крайният резултат от измерването с тях е аналогичен на добре развита интуиция и точно око.

 

За Компаниите

 

електронни везниMy Weigh- Американската Компания е безспорният световен лидер в производството на дигитални везни. Един много стар и добре познат производител. Тази Компания е дала повече иновации в индустрията от всеки друг производител. Те са създателите на първата дигитална везна с LCD Дисплей, първи пускат везни с Touchscreenекрани и като цяло тази Компания ражда хит след хит. Наскоро Компанията обяви на практика доживотна гаранция за своите продукти.  Това е най- дългата гаранция, която съществува към момента на пазара на електронни везни.

 

дигитални везни

JScale- Jennings е изключително престижна марка с повече от 30 години история. Характерно за марката е, че предлага отлично качество на много добри цени. Качеството на марката е обезпечено с 20 години гаранция на продуктите.

 

 

 

джобни електронни везниProScale- Това е Компанията, нарицателно за качество на ниски цени, която произвежда дигитални везни както за професионални цели, така и за битови нужди. ProScale е носител на множество награди. Продуктите им се ползват от 5- годишна гаранция.

 

За Нашите Клиенти

 

Фирмата ни предлага продажби на дребно чрез фирмения Е-магазин или чрез своите дистрибутори. За продажби на едро е създадена гъвкава схема за търговски отстъпки. Портфолиото на марките, които предлагаме, включва джобни везни, кухненски везни,  везни за баня, пощенски везни, платформени везни, аналитични и лабораторни везни и др. За повече информация се обърнете към Търговския отдел.

 


Вижте продуктите
Google+