Затвори

изтеглен файл (1)
Време е за истинско кафе! Време е за Espresso 1882!

Независимо дали притежавате кафе машина *Nespresso® или вече сте се сдобили с новото дизайнерско бижу “TRE” на Caffe Vergnano, вече имате достъп дори във вашия дом или офис до толкова добро еспресо, колкото в най-добрата италианска кафетерия.
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯ КОРПОРАТИВЕН САЙТ НА СИСТЕМАТА  ESPRESSO 1882 >>>

Fiorenzato Кафемелачки

ИСТОРИЯ

Компанията FIORENZATO е създадена през 1936 г.,  благодарение на инициативата на млад и компетентен бизнесмен на име Pietro Fiorenzato, и първоначално произвежда само мелачки-дозатори за кафе. За съжаление, Втората Световна Война, както и други фактори, прекъсват вноса и производството на кафе в Италия, причинявайки застой на производството на FIORENZATO. След края на войната и с икономическото възстановяване, производството отново започва и FIORENZATO през годините развива цялата си гама от бар уреди. Този дългосрочен и непрекъснат опит, придобит през годините, се прехвърля към настоящата Компания и е направил артикулите на FIORENZATO почти ненадминати по отношение на външния им вид и надеждност.

Марката FIORENZATO е и винаги ще бъде призната в бизнеса с кафе, като символ на качество.


МИСИЯ

Опитът и професионализмът са направили FIORENZATO популярната марка на пазара, с нейните надеждни и съвременни продукти. С опита, стоящ зад Компанията, FIORENZATO иска да продължи традицията си на проектиране и производство на продукти, които винаги са иновативни, технологично напреднали и напълно надеждни.


Вижте продуктите
Google+